En dag på stadshuset!

0e667345-0d86-4b90-8958-cd37e2fa59eb

Fortfarande fylld av lycka sen lördagens lopp. Kanske bidrar det fortsatt fina vädret till den goa känslan i kroppen. Idag har vi tillbringat dagen på stadshuset för att sammanställa prov. Helt slut i skallen nu. Förra tisdagen uppskattade jag tiden ifrån klassrummet, känslan av att sitta på ett kontor var inte så dum. Idag är den dock inte lika go, jag längtar tillbaka till klassrummet och tur är väl ändå det :).

Igår var det fysträning med kollegorna. Vidrigt men sjukt roligt och skönast är ändå känslan efteråt, jag tror mina kollegor håller med om det. Idag säger min kropp att den behöver vila och den sa ifrån redan igår. Jag somnade redan vid 21 och sov till 07 idag. Så trött om kvällarna numera och har även svårt att gå upp när klockan ringer. Hoppas det släpper snart 🙂

Idag blev det inte mycket bröllopsprat även om vi fick en hel del gjort i helgen. Sparar det till ett senare inlägg. Imorgon är det dags för ett nytt bröllopspar igen, äntligen! Håll utkik! Nu ska vi hem, ska unna mig en kall öl, bara det 👌.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *