Veckans bästa dag!

6de98ad9-099c-4c6f-85f6-2b8171ff7d6e

Det är veckans bästa dag och idag kickstartar vi den med power hour. Förra veckan fick jag tillsammans med några tjejer i åk5 kicka igång hela skolan med morgongympa, det var så kul! Riktig pepp! Idag blir vi inte hela skolan men några tappra kämpar blir vi nog ändå :).

Ännu en vecka har rusat förbi och det med ett helt fantastiskt väder! Sommaren har verkligen anlänt. Råkade se väderprognosen för Stockholm marathon (31 grader!!!) och jag är redan svettig! Kommer bli tufft med andra ord…

I söndags var vi på kolonilotten och fixade. Gustav slipade bord medans jag gjorde skyltar inför bröllopet. Hade egentligen tänkt spara det till senare men lika bra att få det gjort nu :). De tre viktigaste skyltarna är de som får pryda detta inlägg. Skyltarna ska vi ha utanför logen där bröllopsfesten kommer äga rum. Jag har sett många inspirationsbilder på detta och tycker det är en fin dekoration till ett lantligt bröllop :).

Jag är så taggad nu! Det börjar sakta men säkert smyga sig på nerver. Det är inte bara hos mig utan kanske lite mer hos min bättre hälft just nu. Gustav är alltid väldigt lugn och kontrollerande men nu har han börjat ge ifrån sig lite nervösa kommentarer om väder och kanske främst svensexa. Jag tänkte jag skulle göra ett eget inlägg som rör det här med svensexa/möhippa men tror jag väntar lite med det. Hur som, Gustavs kommentarer får mig lite ur balans samtidigt som jag inte riktigt orkar tänka mer än en dag framåt just nu. Dock trodde jag att jag skulle vara lite mer stressad likt en bridezilla såhär fem veckor innan den stora dagen. Klart jag har haft mina moments och de värsta ligger väl ännu framför en men ändå ;).

Nej nu tar vi oss an veckans bästa dag och njuter av att vi har en fantastisk helg framför oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *