Måndag!

999547_10151823869938060_1927790103_n

Så kom äntligen regnet! Som jag väntat på att den här luften ska få rensas, det är inte fel med sol och värme men regnet har jag verkligen saknat de senaste dagarna. Luften blir så mycket renare och lättare! Helgen bjöd på lugna aktiviteter och igår fick jag feeling och spenderade timmar framför datorn med bröllopsplanering. Känns som jag säger det varje vecka men nu är det inte långt kvar. När även ens vänner börjar säga det så kommer det där härliga pirret i kroppen!

Haha, besvikelsen i fredags när jag för en sekund tror att min möhippa ska äga rum. Jag hade precis städat hela lägenheten till toner av peppande musik när jag hör Gustav kliva in genom dörren. Han är sådär lite lagom pepp när han ropar ”Ante” från hallen. Jag hör att dörren inte stängs och att det är någon eller några fler som går in i lägenheten var på mitt hjärta börjar slå volter. Så är det någon annan som skriker ”Ante” och jag tror för en sekund att det är Emma Strid (min ena brudtärna). Besvikelsen när denna någon inte är Emma Strid utan ”bara” Kalle Olsson. Alltså jag var såååå redo för en hippa. Är lite för taggad för tillfället så måste dra ner några nivåer på peppen, kan ju inte vara bra för hälsan ;).

Nåja, igår satte jag mig ner och skrev lite rolig kort information om bröllopsgästerna. Är ju poppis att ha dessa så kallade personbeskrivningarna i festprogrammet och jag tycker själv att det är rätt kul att pyssla med. Dock tar det längre tid än vad man tror, det gäller att vara kort men ändå innehållsrikt och roligt. Gärna en fråga som gästerna runt omkring kan ställa under middagen 😉 Har nog lite mindre än hälften kvar nu, för någon vecka sedan när jag satt med detta hade jag ingen känsla men igår exploderade det.

Det var inte bara personbeskrivningar det slets med utan nu har jag även lyckats hitta en låt vi vill dansa till, eller jag tror Gustav typ godkände den. Däremot är taktkänslan och valsen ett kapitel för sig, tur vi har fem veckors träning på oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *