En månad kvar!

10517477_10153479272518060_4436725129710461283_n

Hemma efter ett dygn i Örebro hemma hos bästa Bella och Simon och deras gudomliga son. Vad mycket som kan hända på ett år, det är ju helt fantastiskt. Vi åt gott, promenerade, myste och umgicks. Behövligt och underbart! Sov dock inte så bra så jag har känt mig en aning seg idag men hoppas kunna somna skapligt ikväll och få sova bra. Jag har legat på minuskontot gällande sömnen sen en vecka tillbaka så min hjärna är lite mossig.

Imorgon är det en månad kvar till vår stora dag, häftigt! I måndags satt vi och körde en genomgång på vad som behöver fixas och ordnas med nu innan vi står där i juli och börjar dekorera och duka upp inför vår stora dag. Jag kontaktade catering, tårta och Bullerbyn för en sista check och ändringar. Måste även boka det sista vad gäller vår bröllopsresa. Hoppas kunna få gjort lite i helgen samt nästa vecka.

På tisdag har vi skolavslutning på jobbet och jag kommer få tacka mina hjältar till elever för två helt magiska år. Jag känner att mitt fokus är på skolavslutningen nu och det är nog helt rätt att låta det vara där innan jag kan plocka upp slutspurten av bröllopsplaneringen. Jag känner att jag har haft svårt att fokusera på att bara skriva ett kort enkelt mail och fått typ panik på mig själv för att orden inte kommer som de ska. Jaja, det hör väl till!

En annan rolig sak! Midsommar är något vi de senaste åren firat ordentligt med ett rejält kompisgäng i Örebro. Detta år såg ut att bli lite mer chill hemma i Småland med Bella och Simon med tanke på vad som komma skall. MEN, nu har flera droppat in och vill vara med på en midsommar i Småland. Det lär inte bli fullt ös medvetslös men jag blir väldigt glad över att veta att vi ändå blir ett gäng bestående av våra närmsta vänner! Sommarlovet du är ändå rätt efterlängtat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *