TACK!

img_4045

Hur börjar man egentligen ett sånt här inlägg… jag har haft världens bästa helg! På riktigt, det har varit en av de absolut bästa dagarna i hela mitt liv. Jag är fylld med kärlek, glädje, skratt, värme och lycka. Jag finner inte riktigt ord. I veckan har jag gått och hoppats att det var just denna helg som min möhippa skulle äga rum. Jag hade det lite på känn efter ett samtal med Gustav tidigt i våras, där han inte gjorde bort sig men han uttryckte sig lite fel vilket gjorde att jag snabbt fick misstankar om just den här helgen. Men man är ju ändå aldrig riktigt säker. Jag vaknade tidigt i lördags och kunde då genom sociala medier se lite bilder som ändå pekade på att ”nej, det blir kanske ingen möhippa idag ändå”.

Planen denna helg var att vi skulle åka till Linköping för 60-årsfirande. Gustav var lugn som en filbunke här hemma hela morgonen även om han var duktig på att städa bort vår disk osv. Vi satte oss i bilen och körde ut från garaget. När vi då svänger upp så hoppar ett helt gäng fram med röda skyltar och alla bär masker med Gustavs ansikte. Jag fick en sådan chock! Blev så glad så tårarna rann. Hamnade i total chock verkligen och hade jättesvårt att avgöra vilka av mina vänner som gömda sig bakom de där maskerna. Haha, riktigt dålig faktiskt!

Vi började dagen hemma hos oss men brunch och jag fick videohälsningar och lite frågor om mig och Gustav. Jag sitter bara och ler här hemma nu när jag tänker tillbaka på det. Jag fick en packlista av tjejerna och order om att ta på mig träningskläder. Yes – tänkte jag då. Efter en smarrig brunch med en hel del bubbel och en och annan shot drog vi vidare till nästa aktivitet – LASERDOME! Alltså så kul! Jag har aldrig kört det innan men satan i gatan av det var roligt. Vi fick äran att möta ett gäng småpojkar som hade barnkalas. No mercy där! Efter skratt – och svettfest blev det dags för lunch innan vi åkte vidare till hemmet för natten. Tjejerna hade hyrt ett megastort hus utanför Göteborg där vi hade tillgång till i stort sett allt! Där blev det brännboll, bad, bollspel (Harry Potter), mingel, middag, beerpong, utmaningar, dans och KURRAGÖMMA! Det var en sådan klockren dag! Mina vänner känner mig väl och vet vad jag uppskattar! Det var helt fantastiskt!

Vaknade rätt sent imorse för att vara mig och fick en frukost med tjejerna innan det var dags att åka hem. Helt slut i kroppen men oj så lycklig. Det känns lite konstigt att man ska gå till jobbet imorgon samtidigt som det känns väldigt kul att gå till jobbet imorgon, otroligt lättsamt. TÄNK, nu är det bara en månad kvar till vår stora dag! Jag vet att jag sagt att jag är pepp men den nivån har tagit nya höjder nu! Älskar mina vänner, älskar livet och älskar Gustav så obeskrivligt mycket! Wow – vilken helg! TACK, TACK OCH ÅTER TACK!

img_4044 img_4049 img_4046

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *