Sjung om studentens …

img_4099

I torsdags åkte jag hem till Småland för att kunna närvara på min lillebrors student. Tänk att han tagit studenten, min ”lilla” Anton som bara för ett klick sedan sprang runt i blöja med innebandyklubba på gårdsplanen. Det blev många minnen som kom tillbaka till mig när jag satt där i kyrkan under stipendieutdelningen samt paraden och utspringet. Tänk att det är tio år sedan jag själv stod där och skrek mig hes.

Min studentdag är en av de bästa dagarna i mitt liv, jag minns verkligen det lyckorus jag hade i kroppen hela den dagen. Jag minns också hur jag tänkte att ”tänk om tio år, då är det Antons tur. Vad gammal jag kommer vara då, då står jag säkert här med två barn”  Tack Antonia för att du inte känner dig gammal och för att du inte stod där igår med två barn. Den tiden är ett senare kapitel 😉

På eftermiddagen kom Anton hem till Sunnanängsgatan där vi alla väntade, det serverades fantastisk mat och jag blev stolt varje gång jag tittade på min lillebror. Han har växt upp och han är en sådan otroligt fin kille, jag är så stolt över att vara hans storasyster.

Vi sov hemma hos mormor och morfar natten till lördag vilket var så uppskattat. Så mysigt att få kvalitetstid med de två, de är så fina! Vi lämnade sedan Vimmerby för Göteborg då Gustav hade saker på agendan. Jag däremot njöt av att inte ha något inbokat, jag tog igen sömn, läste bok och såg fotboll i soffan samt gick och la mig tidigt. En lördag som verkligen behövdes! Idag vankas bröllopsplanering – tre veckor kvar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *