17 dagar!

img_1363

Många to do såhär i slutspurten inför bröllopet. Alltså hallå! Vi gifter oss om 17 dagar! Vi blir liksom man och fru! Så galet härligt! Jag har susat på ett lyckomoln ett bra tag nu, den här känslan i kroppen går inte riktigt att beskriva, jag bara ler. Hur som, det är fullt med saker som ska ordnas dessa dagar och det är ju så lägligt med sommarlov.

Nu kör vi ett rejält race här hemma eftersom jag efter midsommar kommer stanna kvar hemma i Vimmerby. Nu är det fullt fokus på att justera det sista på vigsel- och festprogram och vals! På tisdag åker jag med världens bästa pappa till Tyskland och handlar alkohol. Ska försöka göra de sista skyltarna i helgen också. Ja som sagt, listan är lång och det är mycket som jag väljer att inte dela med mig av här vad gäller mina tankar kring dukning och lite roliga tillbehör för då blir det ingen överraskning för gästerna som är inne här och läser ibland.

Igår handlade jag det sista vad gäller min egna klädsel – smycken. Har letat ett tag nu men inte känt mig helt hundra på något men igår föll poletten ner. Blir enkelt men fint, lite som hela jag vill vara den stora dagen. Jag kommer inte vara en bakelse eller prinsessa med andra ord ;). 17 dagar, det är ju helt sjukt. Tycker tiden har gått så himla fort, känns som det var igår som jag låg i våningsängen i vår campingstuga på Lofoten lyckligt pussandes på min blivande man, helt i chock över att han tidigare den dagen gått ner på knä. Vilken grej! Tack livet för att jag får uppleva, känna och skriva detta kapitel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *