Midsommar i Småland

img_4128

Så var ännu en helg passerad, denna gång Midsommarhelgen. I år blev det hemma i Småland där vi lyckades bli ett härligt gäng med nära och kära. Det blev en rätt lugn midsommar om man jämför med tidigare år. Det var även ganska skönt att inte behöva planera för 30 personer, utan istället nöja sig med åtta ;). Det blev den klassiska midsommarlunchen, lekar och så ett musikquiz som jag tillsammans med Maria fick vinna. Trodde vi inte! Härlig seger som får en att le även idag.

Igår sa jag hej då till Gustav då han har 1,5 vecka kvar att jobba hemma i Götet. Jag stannar kvar här hemma hos mamma och pappa. Igår kom de hem från sitt midsommarfirande tillsammans med Ärtan. Hon har varit med mig hela tiden sen de kom hem och inatt var hon som ett litet barn som bara ville vara nära hela tiden. Har aldrig varit med om att hon varit såhär kelig och då är hon verkligen en kelhund i vanliga fall.

Igår körde jag ett race med bröllopsplanering också, kändes otroligt skönt att få så många boxar checkade på en och samma gång. Tänker jag ska fortsätta lite idag, men inte för mycket. Imorgon åker vi till Tyskland för att hämta hem alkohol. Den boxen ska bli otroligt skönt att checka! Nu är det bara tolv dagar kvar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *