Bröllopsveckan har startat!

img_4165

Nu är den här, vår bröllopsvecka! Det har varit intensiva dagar sedan midsommarafton. Inte så intensiva att jag sprungit runt som en yr höna men det har funnit saker att göra och tänka på. Det slog mig igår hur skönt det är att ha den här tiden innan bröllopet. Jag tänker på de par som inte har det och som har den typ av bröllop som vi har, dvs där man gör enormt mycket själva. Jag hade stressat ihjäl mig om jag inte haft dessa två veckor ;).

Är väldigt mycket nerver nu märker jag, mer än tidigare och jag har börjat få svårt att sova om nätterna. Drömmer mycket och vaknar klarvaken. I lördags tog detta ut sin rätt, jag var helt utslagen. Gustav och jag hade en lista med saker att fixa och jag fick verkligen kämpa med att inte falla ihop inne i affärerna. Det var en riktigt obehaglig känsla! Gustav fick fixa resterande saker själv under eftermiddagen när jag sov i soffan. Så trött kan jag inte vara på lördag 😛

Vi har i stort sett allt klart inför helgen men vi har ett pappersmysterium att lösa, vilket jag hoppas att vi löser idag. Annars ska jag försöka att inte göra så mycket måndag och tisdag. Träna, bada, fotboll och läsa är det jag planerat i mitt huvud. Behöver slå av lite nu innan vi kör igång på riktigt på onsdag. Wow – på lördag 16.30 är jag gift!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *