KVARTEN!

img_4089

Sverige! Vad händer!? Vi tar oss till kvartsfinal! Det är helt otroligt! Många utropstecken här nu, men det blir ju så när något sånt här händer. Jag minns tydligt hur Gustav sa till mig innan VM startade att det finns chans att Sverige kommer spela match under vår vigsel. MEN för att det ska hända var de tvungna att vinna gruppen och vinna åttondelsfinalen. När jag diskuterade detta med kollegor och vänner så var ju allas reaktion att – det kommer ju aldrig att hända. Jag däremot har ändå trott att självklart kommer det hända, vi ska ju gifta oss då så det är självklart att det kommer hända!

Vi hade först planerat för att skjuta fram vår vigsel två timmar (redan under gruppspelet) för att sedan ha storbild och se matchen tillsammans med gästerna innan middagen och festen skulle ta vid. Men desto mer vi landade i den tanken så kände vi att det var lite väl. Vill man ha en bröllopsdag eller en fotbollsdag? Nu kommer vi missa första halvlek av matchen på grund av vigseln men det gör mig ingenting. Jag hoppas verkligen att Sverige vinner, galet det skulle vara i så fall!

Idag har varit en rätt lugn dag. Jag har gjort lite ärenden på stan, kört ett träningspass med lillebror följt av fotboll och middag ute på altanen. Nu inväntar vi mörkret. Det kanske blir en åktur med några vänner ut till spökhus ikväll. Något vi alltid gjorde under gymnasiet … så mycket finns det att göra i Vimmerby ;). Imorgon kommer Gustav och Kalle hit och vi får tillgång till logen. Så pepp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *