Vi är man och fru!

4a840913-c4e8-40b9-9677-3c411e41bf99

Vi gjorde det! Vi är gifta! Vi är nu man och fru! Vi är Oliveståhl! Jag har sakta men säkert börjat landa efter helgen men det är fortfarande som om vi svävar på moln. Jag vet helt ärligt inte hur man startar ett sånt här inlägg. Det finns så otroligt mycket jag vill skriva och berätta om, om vår bröllopshelg. Men jag känner det blir bäst att ta en del i taget.

Just nu befinner vi oss i Berlin. Dag två på vår smekmånad som är en roadtrip genom Europa. Vi har redan fått vara med om fantastiska äventyr. Även detta är tanken att jag ska berätta om. Men som sagt, svävar fortfarande i det blå och är helt inne i bröllopsbubblan fortfarande. Därför får ni ha förståelse för den glesa uppdateringen.

Herregud vi är gifta! Det var en magisk helg och ett magiskt bröllop med en helt otrolig bröllopsfest. Hela dagen knockade mig rejält. Inte trodde jag att det skulle bli en sådan obeskrivligt fantastisk dag! Vi har världens finaste vänner och familj omkring oss. Men främst, jag har Gustav vid min sida! Jag älskar sig Gustav!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *