Monday morning!

dsc_0747

Det är sååååå skönt att vara tillbaka hemma i vår lägenhet här hemma i Göteborg. Bäst av allt är nog ändå att få sova i sin egen säng. Som jag sover sen! Känns som jag tar igen för alla de nätter jag inte kunde sova månaden innan bröllopet. Hur som helst, kaffet står och puttrar och en tvättmaskin är startad.

Jag ska alldeles strax bege mig mot stan för lite ärenden. Ett av dessa är att lämna in alla engångskameror som vi hade under bröllopsfesten. Hett tips! Eller ja, vi får se hur bilderna blir men jag tyckte där och då att det gav en go känsla och jäklar vad gästerna engagerade sig – superkul! Känns lite som julafton! Jag hittade dessa via en tysk hemsida där av den tyska texten ”liebe” på kamerorna ;).

dsc_0748

En annan grej som vi hade under bröllopet var en tavla, tips och inspiration hämtad från Pinterest. Här tog jag min svägerska Camilla till hjälp. Hon fixade trädet med alla grenar och sedan fick alla gäster någon gång under kvällen gå förbi denna tavla och välja en färg (en nyans av våra favoritfärger) som de sedan använde för att göra sitt fingeravtryck som löv på trädet. Blev så himla fint och tavlan hänger nu på väggen här hemma. Ler lite varje gång jag ser den. dsc_0746

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *