TACK FÖR MIG!

dsc_0713-1

Allting har sin tid så även tiden som bloggare här på Allt om bröllop. Jag är evigt tacksam över att ha fått vara en del av den här portalen och fått dela med mig av min resa från förlovning till bröllop. Jag hoppas att ni som följt mig har uppskattat mitt bloggande och även om det varit mer känslor och tankar än konkreta tips så hoppas jag att ni ändå tyckt det har varit roligt. Att få ha denna resa dokumenterad är fantastiskt roligt!

Nu är det dags att ge plats för nya blivande bröllopspar. Jag är klar med det här kapitlet och det ska bli rätt skönt att vända blad och ta sig an nästa kapitel som herr och fru Oliveståhl (japp, det blir det namnet). Jag har dock insett att bloggandet ligger mig varmt om hjärtat , alldeles för varmt för att sluta helt. För mig har bloggandet varit en stor del av mitt liv sen 2005. En enklare variant av dagbok helt enkelt! Därför har jag startat en ny blogg – olivestahl.blogg.se Där kommer jag inte vara inriktad på ett specifikt område som här utan där skriver jag mer om min vardag och det som faller mig in. Däremot har jag valt att hålla min nya blogg skyddad då jag arbetar med ett yrke som gör att jag inte vill visa allt för vem som helst. MEN är du intresserad av att läsa bloggen får du helt enkelt höra av dig till mig så hjälper jag dig =).

Nu vandrar vi vidare i livet! Åter igen ett STORT TACK till alla berörda parter. Kärleken är helt fantastisk! Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *