Work ya butt off 😜

HĂ€lsa |


TrÀning trÀning trÀning

Som nyĂ„rslöfte har jag lovat mig sjĂ€lv att trĂ€na 5 dagar i veckan det hĂ€r Ă„ret. No excuses. Än sĂ„ lĂ€nge gĂ„r det bra. Jag har tvĂ„ appar som jag kör hemma pĂ„ min yogamatta. Har ju aldrig gillat att hĂ€nga pĂ„ gym och med andra som Ă€r sĂ„ mycket mer trĂ€nade Ă€n jag đŸ’Ș đŸ€Ł. Mina appar har jag kört i flera Ă„r. KĂ€nde mig vĂ€l rustad trĂ€ningsmĂ€ssigt nĂ€r pandemin drog igĂ„ng!

Appar gamet

Min ena app har allt frĂ„n ballett till kettlebell training. Jag fokuserar mest pĂ„ cardio kombinerat med styrketrĂ€ning utan vikter. Vill fĂ„ lĂ„nga, uthĂ„lliga muskler som kommer se galet snygga ut pĂ„ bröllopet med en klĂ€nning med öppen rygg 😜. Min andra app Ă€r en yogainspererad styrketrĂ€nings/cardio app. SĂ„ jĂ€kla bra. Jag hade varit en riktig soffpotatis (vilket jag egentligen Ă€r) utan dem! Stay strong till #weddingfit2022 đŸ‘ŒđŸŒđŸ„°

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *