Gäster och datum

Planering |


Grunderna

Det första vi bestämde oss för efter förlovningen var lokalen. I och med det hade vi även satt datum och ett riktmärke för antal gäster. Max 130 men vårt mål är att ha ca 80-100 gäster.

Vårigt bröllop med en doft av sommar

Vi ville ha ett vårigt bröllop, men inte för kallt. I vårt minne kändes det som att slutet av maj alltid är solsäkert och sedan tar det ett skutt fram till slutet på juli. Vårig och somrig värme men inte för varmt för långklänning. Det var vår utgångspunkt. Vi valde också helg med omsorg. Just 2022 är det nämligen Kristihimmelsfärds-helg och vi har många gäster som kommer långt ifrån. Kanske har flera av dem att göra det till en bröllopshelg? Återstår att se allt eftersom inbjudningar och alla detaljer kommer närmre!

Man gifter sig bara en gång

Vår initiala tanke var att bjuda ca 40-50 gäster. Men det visade sig helt orimligt. Man känner fler folk som man vill dela den här händelsen med än vad man tror! Efter att vi börjat snickra på vår förlovningsfest inbjudningslista, som bara höll sig till människor inom Skåne, insåg vi att 40-50 gäster inte skulle gå. Man gifter sig bara en gång – eller som min sambo säger: man gifter sig bara två gånger som man.. Och då är det lika bra att slå på stort! Så nu hoppas vi på att 80-100 fantastiska människor vill spendera den här dagen med oss!

Det blir spännande att se hur vår mix av gäster från olika delar av vårt liv kommer passa ihop. 🥰😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *