Vi trivs bra ihop

Förlovningen |


Lika som bär men helt olika

Många kan säkert tycka det är lite konstigt att jag och min sambo alltid är tillsammans. Men vi trivs med varandra så bra att vi helst är med varandra. Det är alltid jobbigt att vara ifrån varandra och nu har vi nästan växt ihop. Men det är väl inte så konstigt när man är bästa vänner också?

Vi trivs bara bra ihop

Vi känner par som är mer som vi och även par som är helt olika. Jag tror att man måste hitta sitt sätt att vara på som par. Ibland tänker jag att det är något fel på oss men vi trivs bara väldigt bra i varandras sällskap. 

Vi jobbar på det där med att ta vettiga bilder

Att jobba tillsammans 

Till saken hör också att vi arbetar tillsammans, hemifrån, sedan december 2019. Det var något jag var riktigt orolig över. Att starta företag och samtidigt behålla kärleken. Men jag tycker att vi lyckas med det. När man rotar lite i andra par i världen inom den kreativa världen så kan man hitta flera stycken som är precis som vi. Bara mycket mer framgångsrika (typ världens bästa filmfotograf bland annat). Men uppenbarligen fungerar det då flera av våra kunder kallar oss för dreamteam på olika sätt. Jag tror nästan det kan bli lättare när man har ett så här stort förtroende för varandra och förståelse för varandra på en väldigt djup nivå. Både i relationen på jobbet och den hemma. 

Bilder från jobbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *