Barn på bröllop?

Planering |


Ja såklart, eller?

Från början när vi pratade om bröllopet sa vi att självklart ska vi bjuda med barnen till våra tilltänkte gäster. Bröllop, familj och barn hör ihop. Vi kommer ju till exempel ha med våra barn. Som då kommer vara 7, 10 och 12 år gamla. Kolla ovan – de ser ju helvilda ut.

Men verkligheten kommer ifatt

När vi sedan fick ner vår gästlista på papper och gjorde en kolumn i tabellen för alla barn (se föregående inlägg) insåg vi att det var helt omöjligt. Vi vill inte ha ett barnkalas. Och med över 30 barn på bröllopet kan det lätt bli det. Därför tog vi beslutet att ha ett barnfritt bröllop. För vår skull och våra gästers skull. Våra barn kommer såklart att delta, det är ju en självklarhet för oss men övriga barn får stanna hemma. Vi vill ha en pangfest och gärna att folk som vill bli lite runda om fötterna blir det, utan att ha 30 par unga ögonen som tittar på. Alla ska få känna sig bekväma och tyvärr, de som inte kan komma pga detta får vi fira med någon annan gång. I slutändan är det trots allt vår kärlek vi vill fira och då får vi ändå ställa lite krav för att få en riktigt jäkla rolig och lyckad kväll! 😇😁

4 svar på “Barn på bröllop?

 1. Ewe säger:

  Helt rätt.. Tycker själv inte alls att bröllop och barn hör ihop (men sen har jag i och för sig inga barn heller :). Undantaget sina egna barn så tycker jag det varken blir lika roligt för föräldrarna som måste hålla koll på barnen hela tiden, eller för barnen själva så nog kan tänka sig en roligare kväll än att sitta på en lång middag 🙂

  Svara
  1. Antonie Skansenhäll säger:

   Precis! Håller helt och hållet med! Barn är mysiga men inte alltid 😉

   Svara
 2. Malin säger:

  När jag gifte mig var det barn fritt . Förutom då våra egna! Det var vi som skulle gifta oss och precis som ni hade vi barn sedan tidigare. Och självklart ville vi att de skulle vara med på vår faktiskt allas gemensamma dag! ❤

  Svara
  1. Antonie Skansenhäll säger:

   Och det är ju helt okej! Det är ju ändå brudparets dag framför allt och de bör bestämma 😆 Barnen är ju en del av familjen. För mig är det självklart att våra ska vara med men absolut inte alla andras! 😉

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *