Omröstning med tydligt resultat

Planering |


Raise your voice

Testade min ”inga barn på bröllop” tanke på Instagram och satte igång en omröstning. Det var mycket intressant och de flesta ser helst att man har barn på bröllop. 76 % på ja-sidan och 24 % på nej-sidan.

Men hör och häpna

Av de som sa JA var det väldigt blandat med olika typer av människor. De flesta var barnlösa eller hade större barn. Alla (kan ha missat någon) på NEJ-sidan hade barn yngre än 7 år. Min teori är att har man yngre barn och får en möjlighet att vara vuxen så är man gärna det utan barn. Och då vill man heller inte bli störd av andra barn. För ja, barn är fett jobbiga – jag vet för jag har egna och lite ärlig får man ändå vara. De är ju underbara också – inget ont som inte har nåt gott med sig haha!

Vuxentid kantad med barngnäll

Tänk er själva när ni sitter på en restaurang och har vuxen-tid (bara begreppet är ju helt befängt) och på bordet mittemot sitter tre gnälliga ungar som inte kan sitta still. Föräldrarna vägrar ge dem skärm, vägrar muta dem med glass. Ja det var den kvällen. Den möjligheten att få njuta för oss. På en restaurang kan vi inte välja våra bordsgrannar men på vårt bröllop kan vi faktiskt det. Därför blir det barnfritt (med något litet undantag).

Fördelen med att gifta sig: det är vårt bröllop 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *