Reklamare som planerar bröllop

Planering |


Stil och ton

Ja jag är väl rätt nördig och likaså min fästman Mikael. Vi älskar vårt jobb som reklamare och behandlar vårt bröllop som en av våra kunder. Det innebär bland annat att vi vill sätta rätt känsla för vårt bröllop utifrån hur vi är som personer och hur vi vill att folk ska minnas vårt bröllop. Vi vill ha rätt typ av färgskala och välja ett typsnitt som särskiljer sig från mängden och sätta tonalitet i bild och språk.

Två engagerade eldsjälar

Alla blivande brudar har säkert tusen Pinterest-tavlor och massvis med tankar på hur det ska vara men jag är osäker på hur brudgummen brukar vara. Jag känner mig lyckligt lottad som har en så engagerad fästman. Att vi kan prata och planera vårt bröllop och båda två vara minst lika engagerade i allt från färgskalan och kombinationen av typsnitt för rubriker och brödtext till pappersval för menyn och programblad. Vi har inte gjort någon varumärkesplattform – men jag blir inte förvånad om vi bestämmer oss för att göra det. 😂

Coming soon: I kommande inlägg kommer vi lägga upp hur långt vi kommit med det grafiska så som typsnitt, färgskala och hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *