Planera färger och typsnitt

Planering |


Den grafiska profilen

När vi skulle planera några av grundstenarna för bröllopet rent utseendemässigt tog vi in på hotell i Malmö. Det var egentligen en julklapp från mig till Mikael där vi bara skulle ta en helg och sightsa och njuta. Vi bor 4 mil från Malmö men att försöka upptäcka staden med nya ögon var fantastiskt mysigt.

Coronastängt ledde till planering på rummet

Eftersom restaurangerna stängde vid 20:00 tog vi oss tillbaka till vårt rum, som var helt fantastiskt på Radisson Blu, och började planera. Vi öppnade en flaska rosa Prosecco och tog fram lite godis, bröllopstidningar och datorn. Det var us-time och det var supernice. Kan rekommenderas för att verkligen komma igång och få till den där romantiska känslan av att göra nåt speciellt – bara ni två!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *