Sätt känslan med ordens form

Planering |


Typsnittet. Såklart.

Detta är så viktigt! Vi ville ha ett typsnitt som representerade oss. Inget som kanske var ”klassiskt bröllopigt”. Utan oss. Rätt upp och ner som ett par.

Pinterest

Detta fantastiska verktyg visade vägen och efter att ha pratat om typsnittet så satte vi oss när och ”googlade” här. Och vad är det första som vi ser? Vårt jäkla typsnitt?! Vad är oddsen för att vi båda två skulle få en love at first sight reaktion? Fantastiskt. Det köpte vi direkt.

Fonten på webben

Tyvärr fungerar det inte på webben då det inte är ett Google typsnitt men det är okej. Vi har hittat typsnitt för brödtext och varianter på hemsidan också. Inte samma känslan men där vi vill lyfta text lite mer kan vi fixa bilder i Photoshop och på det sättet även få in vårt superfina typsnitt på hemsidan. För vem älskar inte en röd tråd!

PSST! Spana in de läckra bokstäverna nedan. Siffrorna ser rätt snygga ut också! Glöm inte att kolla bägge delar när ni scoutar bokstäver 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *