Coronasjuka 🩠

Personligt |


HĂ€lsa pĂ„ i lokalen ❌

VĂ„r lokal höll öppet hus i helgen (med förbokade tider). NĂ„got som vi hade sett fram emot. TyvĂ€rr blev ett av barnen sjuka av covid för en vecka sedan och sedan dess har bĂ„de Mikael och jag fallit dit. Envis hosta, slemmiga, huvudvĂ€rk, orkeslösa och helt utmattade. Även om man hade fĂ„tt röra sig fritt ute nĂ€r man har Corona sĂ„ hade vi aldrig orkat det. Fy fan vad trött man Ă€r!

Film film film ✅

IstĂ€llet för att fĂ„ se och planera i vĂ„r fantastiska lokal blev det istĂ€llet en filmhelg och att bestĂ€lla hemkörning frĂ„n HemmakvĂ€ll. NĂ„got som lanserades i Landskrona för drygt en vecka sedan. Tur i oturen! SĂ€rskilt dĂ„ vĂ„ra grannar var bortresta över helgen. Majoriteten av den hĂ€r veckan lĂ€r nog ocksĂ„ bli film men det Ă€r sĂ„ trĂ„kigt. Är sĂ„ rastlös nu! đŸ€’đŸ˜·đŸ™„

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *