Prova brudklĂ€nning đŸ‘°đŸŒâ€â™€ïž

Bröllop, Planering |


Som en prinsessa

Att testa brudklĂ€nning kĂ€ndes helt overkligt. HallĂ„, detta Ă€r inte jag som stĂ„r hĂ€r i de hĂ€r vackra skapelserna! Men det Ă€r otroligt svĂ„rt att veta vad man ska ha. Modell hade jag koll pĂ„ – det kĂ€nde jag. Testade Ă€ndĂ„ nĂ„gon sĂ„n dĂ€r klassisk prinsessklĂ€nning. Under provningen hade jag med mig Mikael och nĂ€stan alla brudtĂ€rnor.

Vi testade klÀnning pÄ Proms and Weddings och Bröllopsbruket i Malmö. PÄ Proms and Weddings bokade jag VIP-provning. Vilket gav oss ett eget provrum, bubbel och exklusiv hjÀlp. Otroligt skönt och lyxigt! En fördel med Proms and Wedding sÀr att de har mitt favoritmÀrke Maggie Sottero och de modeller jag har tittat pÄ. PÄ Bröllopsbruket stÄr Äterbruk i fokus och alla klÀnningar, förutom deras egen kollektion, Àr begagnade. JÀttefina klÀnningar men mycket snÀvare urval. PÄ Bröllopsbruket kan de heller inte reservera klÀnningarna medan man funderar. Men mÄste ÀndÄ sÀga att om jag hade hittat rÀtt hade jag nog slagit till.

Nu har jag bokat in en provning till pĂ„ Proms and Weddings och ska tillbaka om en vecka för att kĂ€nna efter igen kring nĂ„gra av mina favoriter. Detta Ă€r det svĂ„raste beslutet som vi har stĂ„tt inför Ă€n sĂ„ lĂ€nge i den hĂ€r planeringsresan!  😉

HĂ€r Ă€r nĂ„gra av de klĂ€nningar jag provade – nĂ„gra Ă€lskade jag mer Ă€n andra. Kanske Ă€r en av dem The One?

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *