Lyckan med att jobba ihop

Personligt |


24/7 4-ever

Okej alla par kanske inte vill vara med varandra dygnet runt, året runt i alla år. Men vi vill det. Nyckeln till det är att man är lyhörd och respektfull mot varandra och när man misslyckas med det är det viktigt att reda ut de missförstånd som har uppstått. För visst hade du rett ut problem med dina kollegor eller vänner?

Den här veckan njuter jag extra mycket eftersom Mikael och jag är iväg på jobb i Stockholm. För min del hade vi kunnat vara i Halmstad – bara själva grejen att åka iväg så här och bo på hotell är underbart. Ja såklart jobbar vi på olika håll men det är ändå en lyx över det. Jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt!

Och just idag.. är det bara 7 månader kvar till vårt bröllop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *