Bröllopsresa: destination

Planering |


Vi har ju aldrig rest ensamma

Kanske är lite märkligt när man har varit ett par i tre år och känt varandra i fyra år. Men jag och Mikael har aldrig rest utomlands ensamma – dvs utan barn. Hm jag får dock bortse vår senaste jobbresa till Lübeck – men jäklar vad vi jobbade. 

Vad vi än ska göra så har vi barnen med oss. Vi vill ju uppleva saker med dem och skapa minnen tillsammans. Sånt de kan påminna oss om när vi sitter i våra gamling-fåtöljer om 40 år och börjar sluta minnas. 

Finally by ourselves

Bröllopsresan ska vi däremot åka själva på. Jag har drömt i flera år om att åka på bröllopsresa – nästan mer äna tt gifta mig. I mitt huvud är det såååå romantiskt och upplevelserikt. Det är en plats jag eller han aldrig varit på, det är kanske en ny kontinent och kultur och det är framförallt massvis med sol och äventyr att gå på. 

Vi har pratat om att vi vill att vår destination ska vara bad- och solvänlig, shoppingvänlig (behöver inte vara stort men roliga butiker och gator att upptäcka), upptäckarvänlig och med god mat och dryck. Det som vi närmar oss är någonstans i Sydamerika eller Östafrika. Självklart är Maldiverna och Seychellerna drömmar – men vi får nog ta en ny honeymoon när vi har mycket mer pengar till det. 

Destinationen för oss ska vara:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *