Mauritius

Planering |


85 % bokat

Man ska gå på magkänsla och av alla ställen vi har tittat på och pratat om så känns Mauritius bäst. Vädret lockar, maten, kulturen, små-äventyren man kan göra och såklart stränderna! För att åka hit behöver vi tänka november. Vilket är relativt snart (ett år fram bara). Mauritius har alltid låtit avlägset och exotiskt. Ärligt talat hade jag ingen aning om att det ligger i Östafrika ens. När vi nu började leta dök Mauritius upp i alla googlingar. Detta är en semesterpärla. Vi har preliminärbokat hotellrum i detta paradis. Får se om vi är nöjda eller väljer nåt annat.. men hallå, hur kan det inte bli bra?!

Här är undervattens vattenfallet vid södra delen av ön.

Uppåt norr ligger huvudstaden Port Louis

In mot öns mitt finns ett vackert vattenfall och ett vulkan-förändrat landskap

Det här häftiga berget finns på västkusten vid Flic en Flac

Och såklart, paradisstränder så det räcker och blir över!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *