The Bay, Mauritius

Planering |


Andra hotellet

Andra veckan av smekmånaden planerar vi att byta hotell och vy och bege oss till västra sidan av Mauritius. Här kan vi se solnedgången från hotellrummet eller poolen och njuta av vardagslivet i fiskebyn. Härifrån planerar vi att ta några utflykter för att utforska fler delar av ön. Bland annat vattenfall och några andra stränder. En bit bort finns också en möjlighet att snorkla med delfiner. Det här är ett litet boutiqehotell. Pittoreskt, personligt, strandnära (man sitter i princip på stranden och äter frukost eller dricker drinkar) och modernt. Rummen har en öppen planlösning och står man i duschen ser man genom hela rummet ut över havet. Hur nice?! Äntligen kanske jag kan duscha frivilligt 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *