Check på klänning

Bröllop, Planering |


Maggie Sottero it is

Drömmen blev sann. Jag kommer säga ”I do”, fast på svenska i en klänning från Maggie Sottero. För någon vecka sedan gjorde jag ett återbesök hos Proms & Weddings i Malmö och testade den klänning jag fallit för sist samt några varianter till. Hör och häpna – jag gick på magkänslan och bestämde mig för en annan klänning än den jag hade trott. Oftast kör jag på magkänslan och eftersom den förra inte riktigt kändes helt 100 % av vad jag ville ha men den här nya kändes rätt direkt så slog jag till. Den ska ju trots allt levereras och sys om lite, så verkligen dags att beställa! Känns så bra och nu läääängtar jag verkligen tills mitt stora paket kommer någon gång i vår.

Här kommer massa bilder på förra favoritklänningen – som jag alltså inte valde 😜
Hur underbar?!

2 svar på “Check på klänning

    1. Antonie Skansenhäll säger:

      Tack! Den är helt underbar! Längtar tills jag kan visa den jag faktiskt köpt 😍

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *