Bröllopshemsida

Planering |


28maj.com

Bröllopssidan innehåller allt man behöver veta inför bröllopet. Vi har delat upp det i olika flikar där vi har startsidan med lämpliga ingångar samt RSVP. Knapp för RSVP finns på alla sidor för att det ska vara enkelt att hitta rätt. Information är bland annat klädkod, barn, mat, program, transport, hotell mm. Allt som står på inbjudningarna men mycket mer utförligt. 

Designen följer vårt tema med färger men även blommönstret som vi använde på inbjudningarna. Tyvärr finns det rubriktypsnitt vi valde för print inte i webbversion men det får gå ändå! Helt nitiska behöver vi ju inte vara. 😜

Och vår domän tycker vi själva är helt genialisk. Den kan vi återanvända vid andra fester, sen kanske det blir på ett annat datum men man kan väl skapa ett koncept av nästan allt? 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *