Plötsligt är man nästan där

Planering |


Planering går i vågor när man funderar på något under två år. Men plötsligt är man där. Tiden har gått och man inser att det endast är 3 månader kvar till dagen med stort D! I helgen tog vi äntligen tag i några smådetaljer och två väldigt stora grejer. Vigselringen till Mikael och att skicka in hindersprövningen.

En tripp till Väla

Egentligen har Mikael i flera månader vetat vilken ring han vill ha, vi har bara inte beställt den. Men nu är det äntligen på gång efter ett besök på Lyxxa på Väla utanför Helsingborg. När vi ändå var där passade vi på att köpa 70 ljus till middagen och beställa servetter. Gäller att checka av saker en efter en!

Festklänning nr 4

En annan grej som gjordes i helgen var att beställa ännu en festklänning. Det borde ju vara lättare än bröllopsklänningen men nej. Någon har känts för enkel, en annan var för stel, en tredje i fel färg.. Ja nu hoppas jag att denna blir bra!

Nästa sak att checka av är bröllopstårta som provas i helgen och börja kolla på kläder till barnen!

Festklänning nr 4

Ljus i rätt färger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *