Oliv-provning

Planering |


Den klassiska testningen

Idag hade vi olivprovning. Jaså inte hört om det! Det trodde jag alla hade inför sitt bröllop.. Skämt åsido. Vi gillar att ha något att snacksa på medans vi svrivlar ett glas rött. Oliver är en självklar del av det och något vi ofta beställer in när vi är ute på restaurang. Därför kändes det viktigt att ha med skålar med oliver på varje bord som en del av dukningen.

Nocellara

Nocellara är vår nuvarande favorit-oliv. Men även den kommer i lite olika smaker och färger. Därför valde vi ut tre olika och köpte hem för provning. Mycket riktigt hade vi en favorit men vi kommer blanda den med favorit nr 2 för att ge lite mer dynamik i både smak och det visuella. De skilde sig både i form och smak. Den ena mer söt, den andra lite mer klassiskt oliv-bitter. Urvalsmetod var klassiskt blindtest – gissa vem som satte alla tre oliverna till rätt burk! 🤪

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *