Lyxig smekmånad på ön i Indiska Oceanen

Personligt, Planering |


Bästa resebyrån

Vi preliminär bokade vår bröllopsresa till Mauritius i november. Men efter att ha kontaktat Hummingbird Lifestyle Travel och fått se vilka hotell och upplägg de erbjöd valde vi att boka av våra egna hotell.

Det som Hummingbird erbjöd oss var två fantastiska hotell – 7 nätter på varje – på varsin udde av Mauritius. 5-stjärniga hotell varav det ena var en all inclusive, djungel/strandbelägen resort och det andra var ett idylliskt boutique gourmet hotell med endast 20 rum. De lyssnade in till vår vilja och hjälpte oss att paketera allt. Känns otroligt tryggt att köra rubbet via experterna.

Södra delen av Mauritius

Första veckan kommer vi spendera på södra delen av ön. Här är det avkoppling deluxe som gäller och troligen en eller två dagsutflykter. Vi är sugna både på sightsa inåt land och titta på vattenfall och natur men även att bege oss ut på havet och snorkla med delfiner. Utöver det kommer nog livet vara väldigt mañana mañana.

Norra delen av ön

Norra delen har mer städer och samhällen att besöka. Här kommer vi troligen satsa på att gå ut mer på kvällarna och upptäcka både mat och drinkar. Någon shoppingrunda kommer troligen också bli av. Blir vi uttråkade av att strosa skulle jag kunna tänka mig att hyra en bil och köra runt. Ön är ju inte större än knappt 4 mil i bredd och 5 mil i längd.

Här ska vi bo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *