LUX Le Morne

Planering |


Honeymoon: första veckan

Vår första vecka kommer vi bo på den underabra resorten Lux Le Morne. Där kan man snorkla med delfiner, göra dagsutflyker och bara ta det lugnt! Vilket jag egentligen ser fram emot mest. Att få ligga längst strandkanten och se ut över det öppna havet med en tropisk drink i min hand. Eller sitta på balkongen på rummet och se ut över hotellivet. Underbart!

Hotellet är väldigt idylliskt beläget längst med stranden och ca 25 minuters promenad till berget Le Morne. Läser man recensioner är det ett hotell där de sätter servicen främst. Vilket många säger gör att det sticker ut bland andra 5-stjärniga hotell. Tydligen verkar det vara något i hästväg. Vi får väl se! Men servicen är oftast 70 % av upplevelsen. Nu längtar vi ordentligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *