20 Degrés Sud

Planering |


Honeymoon: andra veckan

Andra veckan åker vi till den norra delen av ön. Här är det mer fart och fläng. Hotellet vi ska bo på är litet och ligger idylliskt mot havet i utkanten av en bukt. Vi kommer bo i ett beachfront rum med (förhoppningsvis) fantastisk utsikt från terassen. Maten på det här stället ser gudomlig ut och som kräsen vegeterian har jag höga förhoppningar på den kulinariska upplevelsen.

Närområdet

Det är gångavstånd till flera fina stränder om vi tröttnar på den lilla stranden som hotellet har och den stora staden Port Louis är en kort busstur bort. Den här veckan vill jag häng på sköna barer på kvällarna, prata med andra glada turister och människor och bara njuta! Kommer nog bli roligt efter den första, mer avkopplande veckan mitt i ingenstans. Lite mer fart och fläng men ändå en paradisplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *