TvĂ„ veckor kvar đŸ„ł

Bröllop, Personligt |


Oj oj snart fru!

För snart tvÄ Är sedan friade Mikael och vi har jobbat stenhÄrt pÄ olika sÀtt för att fÄ det perfekta bröllopet. Senaste tiden har jag haft en attityd kring det med mañana mañana. Ja vad kan gÄ fel sÄ att det blir katastrof? Troligen kommer dÄliga saker hÀnda men jag kan nog inte förebygga mer Àn vad vi gör. Vi har fantastiska mÀnniskor runt om kring oss som Àr peppade, glada och ser fram emot vÄrt bröllop. Det kÀnns underbart. Inte bara handlar denna dagen om oss utan alla de personer vi har trÀffat, lÀrt kÀnna och bjudit in till denna dag. För första gÄngen möts vÄra tvÄ vÀrldar.

Lite orolig

Oavsett hur chill jag Àr sÄ Àr det ÀndÄ 100 saker som jag behöver kolla upp, jaga in och fÄ pÄ plats. En vÀn som ocksÄ bloggar pÄ denna sida tipsade mig om speglar för ett tag sen. Jag stÀllde mig sjÀlv frÄgan igÄr. Finns det speglar pÄ hotellrummet dÀr vi ska fixa oss? HallÄ speglar? Finns nÀstan alltid pÄ ett rum. Men det var tur jag kollade upp det för det fanns det verkligen inte. Alla de hÀr smÄsakerna som jag inte vet om oroar mig. Att det inte finns speglar pÄ rummet. Allt jag sÀkert glömt att kolla upp. Allt annat fÄr gÄ som det gör men ovissheten jagar mig.

Dagens schema

Idag ska jag fortsÀtta gÄ in skorna. Kör 4 timmar varje dag. Har till och med haft dem pÄ en workshopsdag. De Àr bÄde snygga och hyfsat bekvÀma. Sedan behöver vi dansa runt lite sÄ att vi inte ser ut som tvÄ idioter. TrÀna Àr högt pÄ listan och att fÀrdigstÀlla vÄrt program sÄ att det och meny kan gÄ pÄ tryck. Sen har jag en punkt pÄ min lista som heter tal. Jag behöver skriva ett tal men kÀnner en otrolig press att fÄ det pÄ rÀtt sÀtt. Ska nog bara dra av plÄstret och göra det. Vad kan gÄ fel.

2 svar pĂ„ “TvĂ„ veckor kvar đŸ„ł

 1. Madeleine sÀger:

  Det Àr sÄ hÀrligt att vi har hittat varandra och kan tipsa och prata om allt med varandra inför bröllopen!
  Det kommer bli sĂ„Ă„Ă„ bra! ❀

  Svara
  1. Antonie SkansenhÀll sÀger:

   Åh ja jag hĂ„ller med! Det bĂ€sta av allt med det hĂ€r bloggandet! Snacka om en grym partner in crime đŸ„ł

   Svara

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *