Bakom kulisserna hos oss på Allt om Bröllop!

jordgubbar

Hej och välkommen till ”bakom kulisserna” hos oss på Allt om Bröllop!

Detta är en blogg byggd på rosa moln, det är tyll i överflöd, vi har champagne i våra vattenglas och på en sekund reser vi jorden runt och ni kommer att få följa med!

jordgubbar

Ni kommer att få ta del av material som inte publiceras på sajten eller i våra utgåvor, följa med oss ” en dag på kontoret” och ta del av våra personliga tankar och idéer.

För tillfället är kavajen utbytt mot mjukisar, håret är i en slarvig knut på huvudet och arbetsplatsen är ute i solen på balkongen. Vi arbetar just nu som dom flesta av er nog också gör dvs hemma. Det positiva i det är att man blir mer kreativ i sitt arbetssätt och att man kan ta möten i pyjamasen.

Det är även jag som oftast uppdaterar våra sociala medier. ( Ni följer väll oss på IG, fb, youtube och Pinterest? Vi har även ett nyhetsbrev jag vill passa på att tipsa om, anmäl er till det på vår hemsida  så får ni information om tävlingar, nyheter, event mm.)

Låt oss prata om Pintrest! Man scrollar och scrollar och sen 5 timmar senare är tänderna fortfarande oborstade, man har glömt hämta sina barn på dagis och fortfarande har man ingen aning om vilket tema man vill ha på sitt bröllop. Man har en plan från början att man vill ha ett tema med tex lantlig känsla men det slutar med att man tittar på vad det kostar att boka ett Disney bröllop med helikoptertur och vattenfalls show. MEN det är ju just det som är så underbart med pintrest ( och beroende framkallande) det oändliga överflöd av inspiration. Ni hittar ju även oss på Allt om Bröllop där för att ge er inspiration till ert bröllop! Vi försöker att uppdatera dagligen så in och kika där och prenumerera, då skulle vi bli såå glada!

Det ska bli jättekul att komma igång med denna blogg!

Hoppas ni vill följa oss och läsa om våran vardag här på AoB.

Ciao!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *