Bröllopstankar

Okategoriserade |


Hej vänner, hoppas att ni haft en härlig kristi himmelsfärdsdag ? Själv hade vi ”family fun in the sun”, dvs parklek med barnen och glass i stora lass ( iaf för mig för de barnen inte åt upp slank ner i min mage, bra teamwork, haha).Min fästman friade ju till mig för 7 månader sen ( 16 oktober 2019) men vi har inte spikat datum för bröllopet än och vi planerar inte bröllopet men vi diskuterar olika alternativ. Att hjälpa andra att planera sitt bröllop är så mycket lättare än att planera sitt egna. Vi har iaf bestämt vad som är de ”Topp tre” viktigaste för oss med bröllopet.

1. Mat och dryck ( våra gäster ska antingen krypa eller rulla hem efter bröllopet).

2. Musik! Min fästman är turk så vi vill ha ett liveband så vi kan dansa ”turkish style” dvs ringdans eller vad man ska kalla det samt en dj som spelar allt ifrån svensk/fransk hiphop, dancehall till Darin. Drömmen hade ju varit om Darin (och Medina) kom och körde live. Våra gäster ska inte sitta stilla, det behöver vara stabila bord om man säger så för på vårat bröllop ska man slå klackarna i taket.

3. Samt fotograf och videograf så vi har minnen att se tillbaka på om och om igen och sedan förhoppningsvis visa för våra barnbarn.

Det som är bestämt ( läs: jag har bestämt) är att jag ska ha två klänningar, en till ceremonin/vigseln och en för festen. Den första ska vara en riktig prinsess-bakelse-over-the-top-bling-bling-se-på-mig-brudklänning och den andra ska vara figurnära-sexy-men-dansvänlig-klänning.

Vi pratar även om att gifta oss borgligt några dagar innan och sedan göra en Imamsk vigsel på bröllopsdagen, först tänkte vi att vi skulle göra tvärt om…men jag vet inte, vi får se.

Det svåraste är ju vilka och hur många gäster vi ska bjuda. Vi vill ha våra närmsta och inte bjuda folk ”bara för att vi borde” men samtidigt så kan det vara en öm punkt att göra så och då blir det många sura miner…

Men jag längtar tills vi väl spikar ett datum och kan planera ”på riktigt”.

Nu sprang tiden iväg..nu är det dags att ringa lite jobbsamtal. Underbart att kunna göra det ute i solen på balkongen, ska dock göra mig en till kaffe först.

img-9818

Ciao!

 

2 svar på “Bröllopstankar

 1. Sara säger:

  Hej! Ska detta vara en personlig blogg eller en ”bakom
  kulisserna på Allt om Bröllop” blogg?

  Svara
  1. Jacqueline säger:

   Det kommer vara en både och blogg. För att ni ska kunna lära känna oss, just nu är det jag jacqueline som bloggar, på allt om Bröllop så försöker vi vara personliga också. Hoppas att ni kommer tycka om det.
   Allt gott!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *