Love is blind

img-0019

Hej vänner, just nu sitter jag och äter en riktig god lyx lunch…spagetti med grillkrydda. En riktig smak sensation, haha. Till det dricker jag vatten…Jag är jättedålig på att laga mat. Hemma hos mig är det mannen som står i köket för annars skulle vi leva på popcorn och yoghurt.

img-0019

Jag ligger alltid efter när det kommer till serier för jag hinner inte titta på det (pga två små barn) MEN har ni sett Love is blind på netflix? Det är en serie jag lyckats tagit mig tiden att ha sett nu. Kan vi isf snälla diskutera det här nere i kommentarsfältet?! Vad tyckte ni? Vilka ”heja” ni på ? För er som inte sett så är det ett projekt där tjejer och killar ska bli kära i varandra utifrån deras personlighet och utan att först se varandra. För att man inte ska bli kär i ett utseende. Lite likt kärlek vid första ögonkastet på svt play. Men vad tror ni, är kärleken blind? Utan att säga för mycket nu, om ni inte sett det än, så höll mitt favorit par ihop och har nu skaffat hund! Nog om det..

Jag sitter med pintrest just nu, det tar sådan tid att lägga upp bilder och vi har sååå mycket som borde komma upp helst igår.

Jag har även detta kvar på min to do lista innan jag tar helg:

-Ringa Sandra på Pom pom sjöstaden

-Ringa Sthlm brud och fest

-Skicka en lista till min chef på vad som ska handlas till modeplåtningen

-Publicera detta inlägg

Helgen kommer bjuda på sol om appen inte ljuger  så hoppas att ni får en super härlig helg ute i värmen!

Ciao!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *