Veckan med stort V

img-0400

Godmorgon vänner! Jag sitter i skrivande stund i soffan med datorn och en kopp kaffe,. Hoppas att ni haft en fantastisk helg! För min del vart det Skansen med familjen och barnens morfar samt grill på stranden ute i Sigtuna. Väldigt härligt och jag lyckades bränna mig i ansiktet. Jag har även druckit årets första ( och andra) glas rosé. Nu är det sommar!

img-0400

img-0401

Denna vecka har vi vår mode fotografering och det ska bli såå, SÅ, kul! Då kommer vi vara på plats 8-16 och ni kommer få se lite av dagen live på vår Instagram ( in och följ så blir vi jätte jätte glada!). Sen på onsdag kväll kommer ett blogg inlägg med massa bakom kulisserna bilder.

Nyss ringde Therese på Brud och Fest och berättade att en av klänningarna till plåtningen finns bara i stl 34 eller stl 40. Då modellen ligger mellan 34/36 så hoppas vi att storlek 34 passar. Det är det som är så svårt när vi inte har kunnat varken åka ut själva till dom olika butikerna/designerna eller ha en ”fitting” med modellen innan.

Så på onsdag blir det ett roligt inlägg! Då får ni veta hur det går till på en modefotografering med oss!

Idag och imorgon är det till att gå igenom allt i minsta detalj, se till så att alla kommer dit i rätt tid och packa allt som man kan behöva..tejp, sax, kropps tejp, nippel covers, klämmor, penna, papper, våtservetter..

Utöver modeplåtningen kommer nya artiklar upp under veckan på sajten så håll utkik. Jag ska även försöka boka in två intervjuer, en för vår sajt med en känd radioprofil och en för kommande utgåva med en väldigt känd svensk modedesigner. Jag ska inte ljuga, OM han vill intervjuas och jag får göra det reportaget då kommer jag sväva på moln för jag tycker att han är så otroligt begåvad. Håller mina tummar och tår!

Ciao!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *