100 % Veganska produkter

img-0641

Hej vänner! Som ni märker blev bloggandet lite lidande förra veckan men nu kör vi på som vanligt.

Idag tänkte jag att jag skulle skriva lite om mitt första intryck av Kolai produkterna jag har testat. Detta är inget betalt samarbete. Detta har jag prövat nu i ca 2 veckor och det är först dessa fyra produkter:

img-0641

Jag tycker om att dom inte doftar något samt att krämerna går snabbt in i huden. Cleansing gel tvättar även bort sminket bra. Jag har haft som en linje/rynka mellan mina ögonbryn som jag stört mig på MEN efter att jag använt dessa fyra produkter så har den minskat och jag ser linjen knappt. Jag önskar att jag hade tagit en ”före”-bild så jag kunde visat er tydligt men det har jag tyvärr inte. Jag ska se om dom även släppt en ögonkräm för då ska jag testa den också. Man blir ju inte yngre, haha.

img-0700

Sen funkar ju inte alla produkter på alla och jag säger verkligen inte att det är en mirakel produkt men jag gillade dessa starkt och kommer fortsätta att använda dom. Min hud känns även ”lenare” och inte lika torr.

Sen har jag även prövat deras Shower gel och Bodylotion. Men nja, doften är för stark för mig. Shower gel va skön mot kroppen men också tyvärr för stark doft för mig eftersom dom hör ihop. Dock tror jag min mamma skulle älska deras doft, jag är mer åt det ”blommiga” hållet. Dessa är mer ”kryddiga”. Min fästman tyckte om doften och produkterna jättemycket.

img-0706

Dock jättekul att testa och det är 100% Veganska. Tummen upp för de!

Använder någon av er deras produkter? Vad tycker ni?

Ciao

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *