Bada i glass

img-1523

Godmorgon vänner, idag är en sådan dag då jag klippt mig själv. Ni vet när man får ett infall och känner – idag måste jag absolut ha lugg!

TUR så var det inte så idag utan bara otroligt slitna hårtoppar som gjorde mig galen. Det vart tillräckligt jobbigt psykiskt så det var bara att hämta kökssaxen och klippa skiten själv (istället för att boka en tid hos frisören). Tips från coachen: GÖR INTE DET, det blir ojämnt! haha. Jaja.

Att arbeta hemifrån har sina plus och minus. Minuset idag är att vår lägenhet är KAOS  men när jag behöver ta jobbsamtal tycker jag det är skönare att göra det hemifrån i tystnad än att sitta på ett café där det oftast är massa ljud. Snart är det även Juli och semestertider så vi behöver få klart mycket dessa två veckor.( Jag har btw sådan sjuk abstinens av att åka till Turkiet men det blir ju icke av i år).

img-1524

Älskar Turkiet! Maten, värmen, människorna, miljön…

img-1523

Tillbaka till jobbet…idag publicerade vi denna artikel på sajten och jag såg även att Laila Bagge lagt upp detta på sina sociala medier:

img-1521

Superkul! Tack för det Laila! Och om ni läser kommentarerna under den bilden så är det inte bara jag som tycker att ansiktsprodukterna är bra, så det är inget betalt samarbete utan jag tipsar självmant om dom.

Idag känns huvudet som bomull, jag vet vad jag borde ta tag i men det är sååå varmt och klibbigt. Jag vill bara bada i glass. Okej, lets go. Målet idag är några jobbsamtal där jag gärna får till lite annonsörer, skriva klart 1-2 artiklar som jag tror ni skulle tycka va kul samt lite jobb med våra sociala medier.

Ciao

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *