Kaffe inspo till bröllopsplaneringen

img-1796

Hej vänner!

Idag har jag båda mina busungar hemma från förskolan eftersom att dom vaknade snoriga och lite hostiga i söndagsmorse. Det vart nog lite för mycket av den härliga sommarvärmen för dom. Så idag är dom hemma med mig (dvs inget jobb blir gjort). Men nu underhåller min karl dom så jag kan få jobba lite ostört.

Först måste jag tipsa om detta kaffe! Perfekt när ni ska planera erat bröllop och vill lyxa till det lite. Min vän gjorde det till mig i lördags och det var lika gott som det ser ut. Hade man haft lite karamellsirap eller vaniljsmak i hade det vart pricken över i:et.

img-1796

Ni har säkert sätt det på Tik tok men här är receptet:

1 msk pulver kaffe

1msk brunt farin socker

1msk hett vatten

Vispa hårt.

Fyll ett glas med isbitar och havremjölk. När kaffefluffet är på toppen så rör ni bara runt med en sked så det mixas med mjölken. Thats it! Enkelt, snabbt och gott!

img-1795

Veckan ser ut så här:

Blogga måndag, onsdag och fredag. Telefonintervjuer med de andra två omslagsbrud vinnarna, skriva klart deras intervjuer, en minifotografering, intervju med film/foto i Lars Wallin ateljé ( titta på vår IG på torsdag!), planering för en stor modeplåtning som ska ske första veckan i Augusti. Sen är det sociala medier, andra artiklar ska skrivas så dom är klara och jag ska lära mig ett nytt redigerings program.

Vi hörs mer på ondag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *