Det blir inte alltid som man tänkt sig

img-1891

Hej vänner det blir ett kort kvällsinlägg idag. Tanken var att vi skulle ha en minifotografering nu på kvällskvisten men vädret leker med oss så vi får köra på söndag när det är lovat sol.

Nu har jag haft telefonintervjuer med de tre tjejerna som vann omslagsbrud tävlingen. Dom är så gulliga! Det häftiga är att det är tre olika bröllop med tre olika historier och att alla har valt tre olika vägar att gå nu i pandemitider. Men den gemensamma nämnaren är att även om det inte blev som dom först tänkt sig så kommer det bli bättre än bäst.

Det ska bli kul att få följa hela deras bröllopsresa, två av tjejerna kommer att gifta sig i år!  Ena tjejen på en herrgård och den andra borgligt mer kommer jag inte avslöja nu det får ni läsa om på vår sajt eller i vår utgåva som släpps 24 september. Ni har väll inte missat filmen ifrån vår omslagsbrudsplåtning? Dom är så vackra! Så jäkla typiskt att min karl var sjuk just då så jag snällt fick stanna hemma och ta hand om barn samt ha en stand in för mig väl på plats. Men resultatet blev jäkligt bra! Det får ni se i nästa utgåva.

Vår nya bloggerska Maria Busck har även gjort sina första inlägg hos oss, super kul att ha henne med oss!

img-1890

Fotograf: Wojciech Kmiecik

Så här berättar Maria om sin förlovning:

Carl friade till mig i Paris 2 januari 2020. Vi var där och firade nyår och våra vänner hade åkt hem 1 januari men vi stannade några dagar extra. Efter en lång dag i stan med trötta fötter gick jag till hotellet för att vila medan han gick för att köpa något vin till oss som vi kunde dricka innan vi skulle ut och äta. Jag kunde aldrig ana att han skulle fria när han kom tillbaka! Jag blev verkligen överraskad, vi har ju varit ett par så länge så jag anade inget alls. Jag sa självklart ja direkt. Vi korkade upp Champagnen, meddelade våra föräldrar och närmsta vänner och sedan gick vi ut på fin restaurang för att fira lite mer. Det var underbart att vara i Paris i några dagar till, jag gick runt och kände mig som nykär. Nu ser vi fram emot vårt bröllop och en stor bröllopsfest 17/7 2021.

img-1891

Fotograf: Wojciech Kmiecik

Ni kan följa Marias blogg här

Imorgon händer det roliga grejer på vår instagram! Vi ska nämligen besöka Lars Wallin i hans Ateljé på förmiddagen. Vi ska prata lite brudmode, hans nya bok, att han firar 30 år som designer OCH Lars kommer att svara på tre av era frågor ni ställt via instagram när vi kör live på vår IG. Det vill ni inte missa! Kika in på vår IG imorgon. (Ska jag vara ärlig så är jag sjukt nervös, det känns nästan lite kungligt att träffa Lars).

Nej nu blir det lite soffläge innan läggdags!

Ta hand om er och kom ihåg att prenumerera på vårat nyhetsbrev och följ oss på IG, Pintrest och FB!

Ciao

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *