Energin är på topp!

Okategoriserade |


img-2405

Hej vänner, vilket väder vi har! FANTASTISKT! Igår var jag med familjen på skansen och idag blir det bad och grill med vänner.

Dessa dagar har jag sovit fler timmar i rad än vad jag gjort på över 2,5 år! Jag har inte natt-ammat på 48 timmar och båda barnen sover i sina egna sängar. Mina barns sömn är ett helt kapitel för sig och jag ska inte dra det här men till alla föräldrar som kämpar med sömn, där det känns som att man kommer amma tills barnet flyttar hemifrån och att man aldrig kommer få sova mer än 2 timmar sammanhängande, det blir bättre och när det väl blir det öppnas en helt ny värld av ny energi! Håll ut!

I morse tog jag en promenad i solen och lyssnade på Reikirossis podd ( ni vet modellen vi hade på senaste fotograferingen, hon är även reiki master och pratar mycket om chakran osv. En väldigt bra podd för den som är intresserad av det.  Här är även en artikel AoB gjort med kristaller för äktenskapet.) Jag drack bara en kopp kaffe ( jag brukar dricka minst 3 koppar på morgonen innan jag vaknar till liv). Så idag är min energi på TOPP!

Tips på läsning i solen , vår bloggerska Sofia Redmo har gjort ett inlägg om sin brudklänning: LÄS HÄR.

Hoppas ni får en magisk dag ute i solen med nära och kära!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *