Dekorationer till bröllopet

webb-blogg_730

Hej vänner klockan är snart Mord i paradiset på tv4 dags, dvs klockan är snart 21:00. Morgonen började bra för att sedan bli en riktig skit dag eller jag vaknade glad och sedan gick mitt humör bara nerför. Egentligen var dagen bra men inombords var det bara ett ända stort kaos. Vissa dagar ska man bara vara själv och dra täcket överhuvudet men det går inte när man har två småttingar och tusen saker man behöver rodda med. Då blir det ibland en känslomässig pannkaka.

Jag och min fantastiska vän Maria Wideman skulle göra ett fotojobb för AoB. Jag skulle dekorera med lite prylar ifrån bröllopsdekorationer.com som vi inte fick med på modefotograferingen vi gjorde tidigare och Maria skulle fotografera. Vilket vi gjorde MEN samtidigt som jag hade mina småttingar med mig. Det var inte planen. Då hade dom även sovit för lite vid lunch och ätit dåligt så det var dömt att misslyckas.

webb_730_utomhus2

Tur så är Maria en duktig fotograf så jag tror vi lyckades få till några bra bilder till kommande artiklar men jag hade önskat att jag kunde fokusera på det jag gjorde utan barn. Ett barn sprang iväg och ville jaga en hund medan den andra kasta sten, sen blåser det till och välter ut vinglasen så duken blir blöt som vi ska fotografera och då när man ska rädda den situationen kommer barnen och ska dra i duken eller hitta på annat bus som barn gör. Min stressnivå var långt över max nivån och jag brukar kunna prestera på topp trots det men idag var det inte min dag. Sen fick jag min mens på det också. Tror det vart boven i dramat.

webb_utomhus_730

Maria in action.

Det är verkligen skillnad på en bra och en dålig fotograf. Ett måste när jag själv ska gifta mig är att prioritera en bröllopsfotograf. För bröllopsbilderna är minnen man kommer att ha med sig hela livet (även när minnet kanske sviker än när man är gammal och grå). Dock kommer jag inte anlita Maria för hon ska vara min gäst och få parta loss, haha.

webb-blogg_730

Vi fotograferade ute hos Maria som bor i ett stort hus med åkrar så långt ögat kan nå och hon har både hästgård och traktorer nära sig. Det är en perfekt plats för ett sommar bröllop!

En häst kom springande bakom oss när vi letade efter en plats att fotografera på och jag höll på att skita på mig, haha. Jag krälade mig även på marken under hästarnas stängsel ( eller vad det heter) för att inte nudda och få en elstöt på jakt efter det perfekta platsen att fotografera på. Jag borde dock väntat på Maria som bara lyfte på en grej och själv kom smidigt under. Robinson nästa för mig kanske, haha.

Nu ska jag fixa klar en artikel om färgtema samtidigt som jag ska se på Morden i Paradiset, älskar den serien!

Ciao

2 thoughts on “Dekorationer till bröllopet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *