Kärleken till sitt jobb

img-2975

Hej vänner nu är snart min semester slut och på måndag drar vi igång igen till 100%.

Under veckan har jag haft telefonintervju med super sköna Joel på Treat.se utanför en parkbänk på Skansen. Jag har haft några samtal fram och tillbaka med fantastiska Therese på Brud och fest och även med coola Patrik Hansson som är smyckes designer i Uppsala. Samt så har jag spikat allt inför mode fotograferingen som kommer att ske 12/8, eller okej nästan allt. Att styra upp en mode fotografering när alla har semester gör jag aldrig om, haha.

Jag har även under mina morgon promenader reflekterat mycket om mig själv som person samt mitt jobb. Och det jag har kommit fram till är att det jag älskar mest med mitt jobb är inte det kreativa som jag egentligen trott utan det är mötet med människor. ( Kan hända att jag även skrev det i tidigare inlägg) Jag får kontakt med så många drivna, passionerade, kreativa och duktiga personer och det är så otroligt inspirerande. Att göra intervjuer med dessa människor är verkligen det jag älskar mest, jag lär mig så mycket.

Sen är en del av mitt jobb att få dessa kreativa människor att annonsera hos oss, så är det ju men för mig är den personliga kontakten med alla våra annonsörer viktig. När jag är på lekpark med mina barn och det är andra barn där då försöker jag lära mina barn att det är kompisar även fast dom inte känner varandra och det är det tankesättet jag har. Personer jag arbetar med är mina vänner. Vi är både där av samma anledning så varför inte se varandra som vänner det blir så mycket roligare. ge och ta, hjälpa varandra. Sen vet jag att alla inte är så för vissa människor är jobb jobb men jag är dålig på det där. Jag har mitt hjärta i allt jag gör på både gott och ont.

Men det jag ville säga med det är att det är så kul att lära känna dessa människor. Jag är en person som går på energier och känsla och det stämmer oftast sen är det klart att jag gått på nitlotter och lärt mig den hårda vägen så där är det bra att jag och min chef jobbar tätt ihop. Jens lär mig så otroligt mycket och är mer som en mentor än chef.

img-2975

Nästa vecka blir det mer uppdateringar, jag behöver även hjälp med val av klänning för jag ska nämligen själv på BRÖLLOP i Augusti!

Kika gärna in på våra kanaler:

Instagram, Pintrest och Youtube och va inte blyga med att följa eller kommentera! Vi blir så otroligt tacksamma!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *