Back to work

img-9974

Hej vänner! Nu är vi tillbaka med 100% från semestern. Vet inte om jag ska kalla det semester när man bara är hemma med små kidsen, haha. Detta IG konto är klockrent, hög igenkänning.

img-3045

img-3044

Nu är det tyst hemma bara tvättmaskinen som hörs, min karl är på jobbet och barnen är på dagis och jag sitter hemma med datorn i mitt kök. Efter att jag lämnat på dagis tog jag mig min vanliga morgonpromenad med podd i öronen. Idag lyssnade jag på denna podd. Även om det är skönt att kunna sitta nu och ta tag i jobbet i lugn och ro så känns det också lite tomt. Omställningar är alltid lite jobbiga. Så för att peppa upp mig lite så ska jag efter dagens meditation ( brukar ske vid lunchtid) skriva en visionsplan inför hösten!

Nu är det dags att börja arbetsdagen och ta tag i dagens To do listan:

  • Spika alla detaljer inför mode fotograferingen som sker 12/8
  • Svara på mail
  • Skriva ett läsarbröllop
  • Skriva artiklar
  • Ringa samtal
  • Sociala medier

Nu är det redan Augusti, detta år bara springer iväg, jag är lite peppad på hösten. Stora varma mysiga tröjor, svala vindar, vackra höstlöv på träden. Vi släppen två utgåvor med MASSVIS av bra material! SÅ PEPPAD! Lite extra peppad eftersom att pandemin satte käppar i hjulet för utgåvan som skulle släppts i april. 

Vet ni att ni kan köpa tidigare nummer på vår sajt? HÄR kan ni göra det.

img-9974

Om ni vill läsa och få inspiration om något speciellt får ni gärna kommentera eller maila oss! Det är så kul när ni gör det!

Hoppas att ni får en fin dag!

Ciao

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *