Härlig mix av jobb och kärlek

rakor_webb

Hej vänner! Idag är en sådan dag då jag innan klockan slagit kuckeliku (07:00) hunnit dricka tre koppar kaffe med havremjölk, ofcourse. Det är tur att min karl lyckats få med sig mitt bankomatkort för annars hade jag köpt med mig en stor påse godis hem efter att jag lämnade barnen på dagis. Det skulle dock kunna gå så långt att jag äter direkt ur ett sockerpaket med sked bara för att få upp energinivån. Då förstår ni min nivå, haha. Gäsp.

Jag har sovit så dåligt de senaste nätterna. Antingen haft svårt att somna fast jag är jättetrött eller vaknat mitt i natten och legat och vridit och vänt mig, jag har så många tankar som maler och maler. Det är baksidan med detta jobb, eftersom att jag också arbetar hemifrån så blir det inte att man kan stänga av jobbet på samma sätt som när jag tidigare arbetat i butik. Nu har jag ju tillgång till min dator och mobil 24/7 och det är tusen mail som ska svaras på och saker som man vill göra bättre och idéer man vill få till och en tidning som snart ska på tryck med allt vad det innebär. Sen får man inte glömma att jag är väldans ny på Allt om Bröllop så det är mycket att lära sig samtidigt MEN det är ju också SÅ JÄKLA KUL!

Mina morgonpromenader hjälper mycket när jag behöver landa i mig själv och få ner mina tankar på jorden och grunda mig. Min farmor har alltid sagt:

– Det du inte kan påverka just nu i denna stund: let it go!

Klok kvinna på stadiga 86 år och jag försöker leva efter det samt andas. Andning är bra när huvudet svävar iväg.

Men nog om detta, morgonen börjar bra! Lite reklam nu, vi har fått en ny samarbetspartner som kommer dyka upp hos oss vilket känns jättekul! Jag gillar Patrik, han är ärlig, rolig att snacka med, jobbar hårt och grymt duktig på det han gör! Spana in Patriks instagram HÄR.

Jag vill också passa på att tacka er alla som köper våra äldre utgåvor! Det är helt galet hur många nummer som köps varje dag. TACK! Och vi slog rekord i antalet besökare och visningar på vår sajt under Juli månad, wow, det är verkligen helt magiskt! Jag blir så glad! Våra bloggare är också fantastiska och gör ett superbra jobb och det är så kul att läsa deras bloggar, HÄR, hittar ni dom!

Nu ska jag passa på att skriva klart en intervju och innan jag kommit igång får jag alltid en otrolig prestations spärr. För mitt mål är att skriva så otroligt bra intervjuer så människor ska stå på kö för att vilja bli intervjuade av mig, haha. Man måste ju få drömma! Plus att jag verkligen vill göra det bra för att jag vill att ni läsare ska få samma känsla och bli lika inspirerade som jag blir när jag har själva intervjun.

Jag hann inte avsluta mitt blogginlägg utan det kom samtal i vägen, hämta barnen på dagis, välja ut bilder till kommande artiklar mm och nu är klockan snart 20:00 på kvällen och jag avslutar detta blogginlägg med en bild från min och min karls dagsdejt i förra veckan. Sen vi blev två barns föräldrar, eller egentligen från att vi blev föräldrar, så har vår dejt tid inte blivit prioriterad. Sist vi hade dejt var i oktober förra året då M friade till mig. Det var så mysigt att bara få vara vi. Vi åt rökta räkor i Rosendalsträdgård ute på Djurgården (tips!) och strosade runt i stan, fikade och höll på att åka på böter för att vi båda samåkte på samma voi och råkade köra mot rött. (Inte tips). 

rakor_webb

En av mina bästa vänner som är i samma ålder som mig själv ( 33 år) har precis träffat en kille som ger henne fjärilar i magen och trots att hon inte längre är tonåring så är det som att resa i en tidsmaskin tillbaka till den tiden när jag hör henne berätta. Smsen som skickas sent in på natten, analyserandet av ” vad menar han egentligen”, pirret i magen och jag tycker det är härligt att hon är mitt i det. Det får mig att minnas hur jag och M träffades och hur det var för oss i början, haha, men det får bli i ett annat inlägg.

Alla olika stadier av en relations utveckling är ju speciellt och har sin charm men första stadiet när allt är så nytt och orört är ju verkligen härligt även om man oftast inte ser det i den stunden eftersom att man är så nervös samtidigt, haha. Jag avslutar detta inlägg med att skriva att det var så mysigt för min egen del att få en dejt med M och bara vara ”vi”. Känslan av att få vara lite ”tonåriga” och inte bara ”mamma/pappa”. Det var mysigt.

vi_webb

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *