Bröllopsgäst

Okategoriserade |


Hej vänner, hur mår ni?

I lördags var jag bjuden på bröllop och jag såg fram emot det så himla mycket! Det är min förra chef/vän som gifte sig ute på Lidingö ( Villa Lovik så fint!) med sin kärlek.

Jag vill verkligen slå ett extra slag för tryckta inbjudningskort (!) förut har jag tänkt att det kanske är onödigt att skicka inbjudningskort när man kan göra fina och skicka via telefonen MEN jag har ändrat mig för när jag fick inbjudan blev jag så himla rörd. Dels för att man knappt får ”roliga” brev på posten längre, de är oftast bara räkningar, och för att jag kände mig utvald. Att dom vill ha mig med på sin stora dag är ju jättefint och att få öppna deras bröllopsinbjudan gjorde mig varm i hjärtat. Så till mitt framtida bröllop ska jag definitivt skicka ut pappers inbjudningar.

Men då kommer problemet när man blir bjuden på bröllop vad ska jag ha på mig? 

Jag tycker det är så svårt när man inte får en klädkod. Man vill inte vara för fin och inte för underklädd.

Efter klädvalet kommer vi till problem nr två hur ska jag ha håret? Det beror ju på val av klänning, vad som passar bäst.

Sen har vi  även valet av skor och väska…varför är man alltid ute i sista sekund? När man äntligen får göra sig lite extra fin blir det stress, haha. Jag valde tillslut en klänning som jag hade på min fästmans systers bröllop och återanvände den. Jag ville inte köpa någon ny klänning som bara skulle hänga och samla damm i garderoben. Hade jag tänkt till och haft mer tid hade jag åkt till The wow closet och hyrt en klänning.

img-3948

Bröllopet var så vackert och jag hade så roligt! Fick träffa gamla vänner som jag inte träffat på ett tag, jag drack mer än jag gjort på 4 år (pga gravid och ammat, gravid igen och ammat) så jag va liiite seg igår och barnen vaknade 5:30 och jag somna runt 01:30…lyckat, haha. Capri sour ( så god!) och jag dansade hela kvällen.

Och jag har haft en vision om att ha ett stort bröllop med över 100 gäster MEN jag har ändat mig, när det är 50 pers eller mindre då hinner man som brudpar prata med alla och även som gäst.

Jag Älskar bröllop! Det va så fint att se Tea säga JA till sin karl. Jag är så glad för deras skull att dom hittat varandra.

Btw Ni har väll inte glömt våra bloggare? Vi har fått två nya bloggerskor vilket är så kul! Ni hittar alla bloggar HÄR !

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *