VA VA VOMM Bröllop

Okategoriserade |


Hej vänner hoppas att ni mår bra? Så skönt med fredag (!), jag ligger i soffan och äter chips och dricker cola. Jag unnade mig även tidigare i veckan att beställa hem ansiktsmasker från ett märke som jag länge velat prova. Så nu har jag någon grön gele i ansiktet som ska återfukta på djupet, vilket jag verkligen behöver.

img-4014

Dessa veckor har varit minst sagt intensiva och jag längtar tills tidningen släpps iväg på tryck och när den sen landar i min hand. Då ska det firas! Det är verkligen mycket jobb och man kan tro att vi är fler än vad vi är som jobbar på AoB, vi hade nog behövt att vara några fler om man säger så.

Men idag är det fredag så nu varvar vi ner och pratar bröllop istället.

Ett tips är att samla sylt och barnmatsburkar (diska ur dom). Det är perfekt nämligen till ljusstakar om ni ska dekorera i tex trappor till bröllopet. Köp även batteridrivna ljus och lägg i.

Tips två är till er som har Netflix, bänka er framför serien Selling Sunset. L O V E! I säsong två gifter sig Mary, så vackert, MEN i säsong tre gifter sig Christine och det är ett riktigt va va voom bröllop. Jag älskar allt med det bröllopet!  Om jag hade haft ett bröllop utifrån mitt ”alter ego” då skulle det varit precis så. Så roligt att jag tänker ”mitt” bröllop när man faktiskt är två som gifter sig, haha.

christine-quinn-selling-sunst-netflix-wedding-05

christine-quinn-selling-sunset-z

blog-mariage-selling-sunset-christine-quinn-7Bild1 Bild2 Bild 3

Vad tycker ni? Är det för mycket?

Några saker som jag vill ha på vårt kommande bröllop är rök på golvet när vi dansar samt vad det nu kan heta ”eld/fyrverkeri” som tänds när vi dansar. Och konfettibomber med fjärilar ska poppas.

( När det nu kommer att ske, haha. Min karl har äntligen köpt sig en förlovningsring efter 10 månader som förlovade. Han är ingen smyckes person men jag vill att han ska ha en ring på sitt finger. Så nu va det f-n dags. Punkt. Haha. Vi har varandras namn och datumet vi blev tillsammans ingraverade).

img-4002

Nu vänner ska jag kolla på Världens sämsta indier på svt play och chilla. Barnen sover och min karl är ute på vift, chipsen är slut så nu blir det nog en glass eller två! Trevlig helg på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *